Täydennyspaikkoja yhteishaun lisäksi

Yhteishaku syksyn 2017 ammatillisena erityisopetuksena järjestettäviin koulutuksiin alkaa tänään 15.3. ja jatkuu 5.4. saakka! Bovallius-ammattiopistossa on tarjolla 15 ammatillista perustutkintoa eri aloilta. Haussa on mukana myös ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus VALMA ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus TELMA. Opiskelemaan voit tulla Jyväskylään, Pieksämäelle, Turkuun, Laitilaan, Mikkeliin tai Savonlinnaan. Hakeminen ja lisätiedot osoitteessa opintopolku.fi.

Yhteishaun kanssa samaan aikaan meillä on haettavana myös täydennyspaikkoja, jotka eivät ole mukana yhteisessä haussa. Nämä koulutukset ovat niin sanotussa joustavassa haussa, mutta alkavat aivan normaalisti syksyllä 2017. Näitä paikkoja haetaan Wilma-järjestelmän kautta osoitteessa bovallius.starsoft.fi/browsecourses.  Opintopolku.fi-sivustolta löytyvän tarjonnan lisäksi voit siis hakea Wilman kautta seuraaviin koulutuksiin:

  • kokki (Pieksämäki, kaksi paikkaa)
  • toimitilahuoltaja (Turku, kaksi paikkaa ja Pieksämäki, yksi paikka)
  • työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus, TELMA (Jämsä, yksi paikka)
  • merkonomi (Äänekoski, yksi paikka ja Pieksämäki, yksi paikka)

Ammatillisen erityisopetuksen yhteisessä haussa mukana olevan Bovallius-ammattiopiston tarjonnan näet opintopolku.fi-palvelusta tai voit katsoa sen myös tästä taulukosta (pdf).